Skip to main content

Hoe werkt LFS & Partners

LFS & Partners wil jou het werk uit handen nemen zodat jij je kan focussen op hetgeen wat het belangrijkste is, het ondernemen zelf. Door de juiste software te kiezen kunnen wij naadloos aansluiten op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat de administratie altijd actueel en accuraat is. Dit doen wij door wekelijks, of zelfs dagelijks uw administratie bij te werken. 

Als boekhoudsoftware gebruiken wij Twinfield. Hiermee kunnen wij jou 24/7 toegang verlenen tot de eigen administratie. Daarnaast biedt Twinfield de mogelijkheid om een groot scala aan handige software tools te koppelen aan uw boekhouding zoals: webshopsoftware, facturatiesoftware, reportingtools, projectadministratie, urenregistratie, data-analyse tools  etc. 

LFS & Partners staat voor persoonlijk contact, nooit meer in de wacht bij een klantenservice medewerker om nogmaals je situatie uit te leggen, maar direct persoonlijk contact met diegene die dagelijks met jouw administratie bezig is. Een app-je is al voldoende. 

LFS & Partners biedt u een volledig digitale omgeving waarin u de administratie kan aanleveren. Het aanleveren kan via de mail of doormiddel van een app op uw smartphone. Mocht dit iets te digitaal zijn kan de map ook bij ons worden afgeleverd waarna wij deze voor je zullen verwerken. Naast de volledig verwerking van de administratie verwerken wij ook de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting conform wet en regelgeving.